Saturday, February 13, 2010

Happy Valentines!

Though there is no excuse not to spread the
love on any day of the year, I do wish you
all a lovely Valentines day tomorrow and
hope you get showered in loving kindness.
Images via the sweet
'Sweet Paul '

xCharlotta

3 comments:

Splendid Willow said...

Happy Valentine's back to you, sweet friend!

Cyber hug - Mon

P.S Är glad att du ändrade funktionen för att kommentera. Jag har jag gnällt för länge sedan (:. Du tyckte att jag skulle använda OpenID men det går inte om man än gång lyckats registrera sig på Blogger, vilket jag gjorde innan jag bytte.

P.S Jag får aldrig tid att tala med dig om bloggäventyr. Men jag tänkte ta en vecka off här framöver och då vill jag gärna att du kommer och gästspelar på min blogg (det blir bara du). Om du vill förstås. Sedan tänkte jag hitta på något kreativt för oss bägge, men jag hinner inte ens tänka känner jag! Kanske kommer den veckan jag tar ledigt!

katrina lauren said...

oh such a sweet little collection!
happy valentines day my friend
xo.
k

Charlotta Ward said...

Monika - the biggest Valentines cyber hug to you my love! Hoping the rain is not too heavy for you this weekend.

Ja sa roligt att fa gastspela hos dig - vilken ara! Later aven spannande med duo-blogg-planer. Jag hoppas du finner en lucka i livet sa att du kan ta ledigt, och sa att vi antligen far chans att prata. Harligt!
Kram pa dig!

Katrina - Sweet Paul keeps his promise and always delivers the sweetest things. If you are not alreay familiar with his blog, I know you will love it. Happy happy Valentines to you too. Have a loving and relaxing day!

xxCharlotta

Blog Widget by LinkWithin